dinsdag 20 juli 2010

Midden in het medische circus

Nu heb ik 3 bestralingen gehad. Vandaag merk ik wat pijn aan de bovenarm na de bestraling, de vorige keren eigenlijk niet. Wel heb ik nog veel last van de gevolgen van de breuk. Ik kan mijn linkerarm nauwelijks naar boven bewegen en ik heb enorm veel (spier)pijn in de rug, schouders en nek, waarschijnlijk omdat ik veel probeer te compenseren met de rechterarm. Verder begint de Revlimid waarschijnlijk ook door te werken, ik neem aan dat iedereen wel moet wennen aan het warme weer, ik ben doodmoe, en slaap veel, ook overdag. Het is een beetje terug naar de chemokuren van 2 jaar geleden, maar gelukkig wat minder heftig.
Vandaag bij de chirurg geweest, mag ik over 3 weken nog een keer terugkomen om een foto te laten maken of alles goed geneest. De hechtingen zijn eruit en hij vond het er allemaal goed uitzien.

Ondertussen hebben Marcella en Ilse de zolder opgeknapt, waar ik stiekem nu en dan nog wat bij heb geholpen. Ilse gaat verhuizen naar de zolder, zoals je ziet wordt het erg mooi (Ilse wilde zelf niet op de foto). Vandaag was ik overigens helemaal niet rouwig dat ik vanwege mijn arm niet kon helpen met behangen.

Donderdag komt de vloerbedekking. Ilse wil de zolder klaar hebben voor ze op beachvolleybal kamp gaat. Dit weekend brengen we haar erheen, via een omweg, een weekend Brugge. Hebben we met zijn 3en nog een lekker weekendje vakantie. Na het volleykamp gaat Ilse nog met vriendinnen naar een huisje in Drenthe, en daarna zouden Ilse en Marcella nog naar Parijs gaan.  Joeri is nu op een popfestival in BelgiĆ« en gaat volgende week fietsen met zijn vriend Bram. Daarna begint voor hem de studenten introductie in Nijmegen al snel.
Kortom, het is volop zomer met een hoop vakantie en plannen.


Donderdag en vrijdag heb ik nog bestraling, en donderdag ook weer fysiotherapie. Volgende week verder geen medische toestanden. Begin augustus naar het UMCG, naar de specialist die mij de stamcel transplantatie heeft gegeven. Marcella en ik zijn wel benieuwd of hij nog nieuwe perspectieven op de behandeling kan bieden.

Groeten, aan iedereen, en iedereen een goede vakantie gewenst, het weer, de voetbal, de formatie, de tour, Wes en Yo, daar kan het allemaal niet aan liggen dus geniet ervan. Nog maar een plaatje van een waterlelie die vandaag in mijn vijver uit is gekomen.















Nog een ander plaatje,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten