dinsdag 13 juli 2010

Naar omstandigheden goed

Hallo,

vandaag is het dinsdag. Gisteren ben ik naar het RIF, "het Radiotherapeutisch Instituut Friesland" geweest. Vanaf vrijdag krijg ik daar een bestralingsbehandeling van 5 dagen voor de bovenarm. Ik hoop dat de pijn dan ook weer wat minder wordt. Daar heb ik nu toch nog wel behoorlijk veel last van. Ik kan al wel weer wat bewegen met de arm, maar zeker nog niet belasten, en de meeste handelingen geven pijn. Vanaf volgende week krijg ik fysiotherapie ter revalidatie van de arm.
Verder ben ik begonnen met de Revlimid. Op zich merk ik er nog niet zoveel van. Door de gebroken arm en waarschijnlijk ook de tumor in mijn lijf ben ik toch al snel vermoeid.

Gisteren na het RIF zijn we naar Drente gereden. Joeri logeert daar in een bungelowpark in Zeegse bij zijn vriend Tim en zijn ouders. Samen met Tim werkt hij in een steakhouse bij het bungalowpark. We hebben eerst bij de ouders van Tim bij het huisje taart gegeten en zijn daarna met zijn allen gaan eten in  het steakhouse. In de carnivorentempel was zowaar nog vis en vegetarisch eten te krijgen. Joeri's vriendin Anne was ook mee. Het was er erg gezellig, alleen jammer dat Joeri niet weer als Averell Dalton verkleed wilde gaan.

Morgen gaan Marcella, Ilse en ik naar Utrecht voor 2 dagen. Slapen in de Stayokay jeugdherberg, wat oude kennissen in Utrecht afgaan, en langs de gracht slenteren. Vrijdag begint de bestraling en heb ik een afspraak bij mijn specialist. Ik heb het idee dat ik mijn krachten nog moet sparen en wel enige afleiding kan gebruiken van de pijn. En dat geld natuurlijk niet alleen voor mij, maar ook voor Ilse en Marcella. Marcella heeft een maand geleden haar enkel verzwikt met fierljeppen en heeft daar nu nog steeds veel last van.



Ilse is druk bezig met het opknappen van de zolder en hoopt die als kamer ingericht te hebben voor zel op beachvolleykamp gaat over anderhalve week.

Groet,
Laurens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten