zaterdag 3 juli 2010

Geoperereerd en wel

Hallo allemaal

het is nu zaterdagochtend. Vrijdagmiddag heeft Marcella mij op mogen halen uit het ziekenhuis. Ik heb het laatste doelpunt van Nederland thuis mee mogen maken. Ilse kwam iets later thuis van een zeiltocht van 2 dagen op het wad met school (op het dek geslapen) en we zijn daarop gezamenlijk naar de diploma-uitreiking van Joeri in de grote kerk van Leeuwarden geweest. Joeri was al in de stad om daar de wedstrijd op school te kijken.


s' ochtends was ik om 7.15 naar de OK gebracht waar ik een plaatselijke verdoving kreeg en daarna van 8:30 tot 9:30 geopereerd werd. Een hele organisatie als je dat meemaakt waarin heel veel mensen nauw samenwerken en allemaal voor jou klaar staan om je te helpen. Kortom heel bijzonder om mee te maken, hoewel ik het daarmee nog niet iemand wil aanraden. Wat er allemaal kan is heel knap en mooi om te zien, maar zeker geen pretje om te ondergaan. Ik heb nu nog wel wat pijn en beweging beperking maar het is goed te doen. Over 2 weken gaan de hechtingen eruit, de pin kan gewoon blijven zitten. Komende vrijdag begin ik met de revlemid, het medicijn voor de MM. Dit medicijn moet de tumoren afremmen, en de afweer van mijn donorstamcellen nog eens activeren. De specialist vestigde daar extra hoop op. Verder krijg ik binnenkort een bestraling van de bovenarm. Over 2 weken ga ik dan ook weer bij de specialist langs voor een controle hoe het medicijn aanslaat.
Bij de diploma uitreiking

4 opmerkingen:

  1. Hallo Laurens, geweldig dat het gelukt is om bij de diplomauitreiking van Joeri te kunnen zijn !
    Drukke dag had je; operatie, voetbalwedstrijd en diploma uitreiking. 3x winst zeg maar ;-)
    Gelukkig iets minder benauwd weer aankomende dagen dus perfect om even uit te rusten.
    Tot binnenkort.

    Mark van Splunter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi laurens
    geluk bij een ongeluk is het je linkerarm is dat in het gips zit! Ik hoop dat de jeuk (onder het gips) mee gaat vallen! Leuk dat je ook foto's plaats op je blog en is ook verschil t.o.v. mail.
    Zit alleen te wachten op de foto dat Joeri diploma in ontvangt neemt in zijn "hippie" outfit :-) veel groeten Clemens / Deventer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou Clemens, ik heb geen gips hoor, er zit nu een pin in. En Joeri was in spijkerbroek en t-shirt vrijdag. Woensdag bij het officiƫle eindgala was hij in net pak. En de hippie-outfit was voor de laatste schooldag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Laurens,
    Ik heb net gebruik gemaakt van de mailoptie, dus daar staat al iets geschreven. Ik vind het een hele prestatie om na een operatie al bij zo'n belangrijke gebeurtenis (diploma-uitreiking) te zijn. Hartelijke groet ook aan Marcella en geniet van jullie prachtige tuin. P.S. Marcella had wel gelijk met de plant, deze bloeit eerst als een amarillis en nu komen er oranje bolletjes (lijkt op mais) in. Ik heb er maar een foto van gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen