maandag 28 juni 2010

door naar vrijdag!


vandaag een afspraak gehad bij de anesthesist, voor de operatie vrijdag, en met de specialist, voor de behandeling erna.

Met de anesthesist afgesproken dat ik een "blok" als verdoving krijg. Dat betekent dat ze in mijn hals de centrale zenuw voor mijn linkerarm zoeken en die vervolgens voor 24 uur blokkeren. Grote voordeel: ik kan meekijken/praten tijdens de operatie, en na afloop ben ik sneller op krachten. En dat betekent weer dat ik misschien alsnog toch wel bij de diploma uitreiking voor Joeri kan meemaken. Omdat oranje nu doorgaat naar de kwartfinale is de diploma uitreiking een paar uur verlaat, hoera voor Oranje! N.B. foto van Joeri met vriend Tim op laatste schooldag

Op 9 juli begin ik dan met de medicijnen, en ook snel daarna de bestraling. Niet op vakantie maar een paar daagjes weg was geen probleem. Als alles goed gaat.

Groetjes en tot na de kwartfinale

Laurens

2 opmerkingen:

  1. Hoi Laurens
    de aanleiding voor dit blog is erg vervelend maar werkt tot nu toe goed. Ik hoop dat je het fysiek en creatief kan volhouden om regelmatig er wat op te zetten. Ik heb je inmiddels bij de favorieten gezet.
    Voor de telefoon gaf je aan dat de diploma uitkering nogal een "sjieke"bedoeling gaat worden. Als ik Joeri zie staan op de foto gaat het denk ik helemaal lukken. Als Oranje vrijdag wint tegen de "kanaries" zal het zeker een vrolijke boel gaan worden. Hier alles oké. Veel sterkte met je arm en groeten Clemens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Laurens,
    Wat ontzettend KUT!
    Ik hoop dat het vrijdag goed gaat.
    Overigens apart dat de zenuw wordt geblokkeerd.
    Wordt je dan helemaal niet verdoofd?
    Wel weer mooi dat je dan naar de diploma uitreiking van Joeri kunt gaan.
    Sterkte met je arm.
    liefs, Margret

    BeantwoordenVerwijderen