donderdag 24 juni 2010

Ziekte weer terug

Hallo allemaal

terug, op een andere manier.
In 2008 heb ik een jaar lang een weekjournaal bijgehouden over het verloop van de behandeling van de vorm van kanker die bij mij was geconstateerd. Begin 2009 heb ik de verzending van deze berichtjes via email gestopt.Het leek me niet meer zinvol en leuk om te sturen of ontvangen. Ik ging langzaam maar wel zeker vooruit en het leek me wel klaar.

Maar ik ben er nog niet mee klaar. De ziekte is weer terug en ik hang even in de touwen. Vorige week is mijn bovenarm gebroken bij een klein ongeval, en op de foto's bleek de achterliggende oorzaak, het bot was bros omdat het was aangetast door de kankercellen. Ik wist al wel dat de ziekte niet helemaal weg was, en zelfs al weer een beetje was gegroeid. Mijn specialist had me dit verteld, het was in bloedmonsters gemeten, en ik zou weer een medicijn gaan slikken daarvoor.

Nu zal ik eerst een operatie voor de botbreuk moeten ondergaan op 2 juli, daarna komt er een bestraling, en daarna beginnen we met het medicijn.

Even wat betreft de vorm, ik wil nu ook maar meedoen aan de blogmode. Het voordeel vind ik vooral, dat je elkaars reacties kunt zien, wat makkelijker foto´s erbij kan plaatsen, en daarmee wat meer gemeenschappelijk kunt delen.

Tot zover,

Laurens

4 opmerkingen:

  1. Hallo Laurens,

    Naar om te horen dat je er toch nog niet afbent. Ik fiets nog wel elke dag vlak langs je huis maar even aangaan is dus er nog niet van gekomen en het zal er ook niet meer van komen voor mijn vakantie. Na de vakantie zal ik een poging wagen.

    Hylco

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Laurens,

    Bedankt voor je uitnodiging. Fijn om op de hoogte te blijven van je situatie. Wat naar om te lezen dat de ziekte weer actief is. Je arm ziet er indrukwekkend uit. Ik wens je veel sterkte met de operatie vrijdag.

    Lieve groet,

    Tenjo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Laurens,

    Bedankt dat ik op deze manier met je kan meeleven. Ik hoop dat je van de operatie komende vrijdag vrij snel mag herstellen. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe.

    Bob de Vries

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen