maandag 27 september 2010

Uitslag van de controles

Buitendijks bij een dobbe
Eind september. Mijn verjaardag gevierd met gezin en familie. s'Ochtends wiskey proeven met mijn broers (en schoonzussen, bobs, Joeri, Marcella en de buren) bij de enige wiskeybrouwerij van Nederland, "Us Heit" in Bolsward. s'Middags een rondrit gemaakt over het Noorderleeg, buitendijks gebied in de buurt van Marrum. Vanaf de minicamping "Seedykster Toer".  Erg leuk en gelukkig ook nog goed weer. Van de wiskeyproeverij worden geen foto's verstrekt, maar de friese wiskey kwam er erg goed uit.

Bovenop de dijk
Vandaag heb ik mijn 2e APD infuus gehad, en ik ben op controle geweest bij mijn specialist. De bloedwaarden zagen er volgens hem allemaal goed uit. Het eiwitgehalte is iets gedaald, van 2,4 naar 2,1. Ik geloof dat mijn specialist er nog niet zoveel waarde aan hechte en dat snap ik wel, maar ik vind het in ieder geval positief. Verder zag hij nog geen duidelijke werking van Graft-versus-host, de behandeling wordt gewoon vervolgd en ik moet over een maand terugkomen.

Het gaat onderhand wel weer een stuk beter ook, de verkoudheid is nog steeds niet helemaal weg, maar wel een stuk minder, en ik kan al wel weer wat conditie opbouwen. Mijn arm kan ik langzaamaan steeds meer gebruiken. Afgelopen week 3x naar de sportschool geweest. Binnenkort maar weer eens beginnen met werken. Ik ben nog steeds telkens erg moe, maar hele dagen thuis wordt ik ook niet speciaal beter van. En als ik nu weer begin kan ik ook wel weer wat conditie opbouwen.

Groeten en tot blogs,
Laurens

2 opmerkingen:

  1. hallo laurens

    ik vond het ook een geslaagde verjaardagsfeestje en ik ben blij dat je de whiskey foto's niet! op deze site zet :-)
    voor de rest ben ik ook blij dat je vertrouwen hebt in het ziekte verloop. Ik ben in iedergeval erg blij met de eerste uitkomsten.
    Overigens heb ik ook een erg leuk weekend gehad en beviel het reizen met de familie taxi erg goed. Zondag bij pa op bezoek geweest en genoten van het mooie weer. We hebben een stukje getourd en heerlijk buiten gezeten.
    Vandaag (maandag) was clemens op bezoek en zijn we ook naar Pa geweest. In eerste instantie ging het goed maar later in de middag was hij wel weer erg verward en wilde hij graag naar Loenen.(naar huis).
    groetjes Ma S.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Laurens,
    Het bezoekje aan de stokerij was inderdaad erg geslaagd en lekker. De presentatie van de man gaf mij trouwens de indruk dat de 'zaken' voor hem zo niet geweldig gaan. Niet dat hij onaardig was maar weinig bevlogen en een beetje stijfjes. Of is dat de Friese aard??
    Geweldig 'Fries' en anti de ambtenaren was ook onze recreatie ondernemer met trekker. Ik dacht altijd dat dit typisch iets voor eilandbewoners was (ken er een paar op Terschelling en die zijn ook zo). Al met al heel vermakelijk. Bedankt Koen en Teun vonden het ook erg leuk. groeten,

    Martin S.

    p.s. knap als je de energie voor het werken al weer terug hebt.

    BeantwoordenVerwijderen