maandag 9 januari 2012

Nieuw jaar, nieuwe ronde(s)

Allereerst iedereen nog maar eens de beste wensen voor 2012.
We hebben hier een goede kerstvakantie gehad met aardig wat bezoek, en zelf afgelopen weekend ook op bezoek geweest bij familie. Dat laatste bleek overigens wel meer dan genoeg, op dit moment heb ik weer gordelroos. Die gordelroos had ik ook na de vorige behandelingen met Velcade. Waarschijnlijk hangt het samen met de verminderde weerstand. Ik ben dan ook gisteren meteen naar de huisartsenpost gegaan voor een virusremmer om de gordelroos te onderdrukken. Het blijft lastig dat je onderhand zo onder de medische behandelingen en medicijnen zit dat je de arts meer moet uitleggen dan hij jou kan uitleggen. Maar ik heb nu mijn virusremmer, Zelitrex. Ik hoop dat het snel werkt want de pijn is nu nogal vervelend.
Vrijdag heb ik een afspraak in Groningen bij de specialist van het UMCG. Ik denk dat we dan moeten bespreken in hoeverre we nu doorgaan met de Velcade, en of we andere medicijnen nodig hebben.

Kortom, nog niet zo'n goed begin voor 2012, maar zoals ik al zei, nieuw jaar, nieuwe rondes. En voor die nieuwe rondes wil ik jullie allemaal graag verwijzen naar de site van Alpe d'HuZes.
Mijn zus Silvia heeft ooit zelf Leukemie gehad en "overwonnen". Nu wil deze superzuster, deze sport-kanjer, een bergrondje gaan fietsen (ik ben zelf a-sportief maar het schijnt wel een bekend rondje te zijn) tesamen met veel anderen die dat allemaal doen voor het steunen van kankeronderzoek. En iedereen mag dat sponsoren!

De organisatie zelf schijnt helemaal pro-deo te werken dus pakweg elke 5 of 50 euro (voorbeeld) gedoneerd per rondje worden volledig aan Kankeronderzoek besteed.
dus nogmaals: Alpe d'HuZes
.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten