donderdag 4 juni 2015

Laurens overleden

Dinsdag 2 juni is Laurens overleden.
De laatste week gingen de veranderingen snel. Laurens was uitbehandeld, de ziekte niet meer beheersbaar.
We zijn heel gelukkig  geweest met deze laatste week thuis met de kinderen, familie en vrienden.
Laurens is helder, rustig en zonder veel pijn heengegaan. Dit was ook de manier die hij zich gewenst had. Hij had er vrede mee en daarmee ik ook.
We hebben samen acht jaar met de ziekte geleefd. Jaren van ingrijpende behandelingen met wisselend succes. Als ik er op terug kijk ben ik dankbaar voor deze jaren. Het was niet altijd makkelijk maar we hebben het goed gehad.
Ik wil alle lezers van de blog bedanken en mede patienten van Laurens alle goeds wensen.
Marcella

7 opmerkingen:

  1. Beste Marcella en familie,

    Gecondoleerd met het overlijden van Laurens.
    Ooit bij u in de klas gezeten en ooit ontmoet op lotgenotencontact dag van kahler. Daarna Laurens blog blijven volgen, zijn mooie momenten en zijn gevecht tegen deze ziekte die niet te over winnen is. Hij heeft met jullie een dappere strijd gevoerd, petje af.

    Veel sterkte de komende periode, maar ook nog daarna, want de herinneringen zijn blijvend, maar helaas het gemis ook.

    Groeten Hanneke Cobelens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Marcella en familie.

    Ik zie nu pas het bericht van het overlijden van Laurens.Het blog van Laurens heb ik steeds gevolgd tot "het afscheid" Ik wil je heel veel sterkte wensen met het verlies. Fijn dat Laurens helder is geweest tot aan het einde. Ik kan me voorstellen dat het voor jou een beetje rust geeft.

    Nogmaals heel veel sterkte,
    Rona Albers

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Marcella,

    Ik heb Laurens' blog altijd gevolgd en zijn laatste blog raakte me heel erg.
    Ik zat met mijn partner in hetzelfde schuitje ... al waren we op dat moment net in Amerika (nog een laatste keer naar zijn lievelingsplekjes in West Amerika).

    We maakten deze reis omdat de chemo niet meer hielp en het lijf tijd nodig had om te herstellen eer een andere chemo begonnen kon worden.
    Frank werd tijdens de 2e week ziek en wist zelf dat dit niet goed was.
    We hebben toch nog een paar leuke, niet inspannende dingen gedaan en zijn langer bij een nichtje van me gebleven omdat dat voor hem fijn en rustig was.

    Na thuiskomst is Frank nog in het ziekenhuis geweest en naar huis gekomen om in alle rust afscheid te nemen ... op 21 juli is Frank overleden.

    Ook wij hebben de tijd gehad om na te denken, veel met elkaar te praten ....
    Laurens blog is daarbij voor mij een grote hulp geweest waarvoor ik jou en hem wil bedanken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Achtung Ziel ist es, die breite Öffentlichkeit, gesunde Männer und Frauen zu informieren. Wer hat Interesse an
    Spende sofort Knochenmark (Nierenorgane) an Nieren, Hoden und 100% ernsthaften Kontakt. Email; marialadrimaholyclinic@gmail.com
    weil wir viele sind
    Patienten, die derzeit eine Nierentransplantation benötigen.
    Suchen Sie nach einer Möglichkeit, Ihre Nieren in bar zu verkaufen, um sie zu finanzieren
    Wir werden deine kaufen
    Niere für 1.000.000 $
    Leber: 700.000 $
    Eierstöcke: 900.000 $
    Benmarg: 900.000 $

    und wir haben auch Vib / AIDS Ultra Vibros 11 Medikamente, die sie heilen oder länger am Laufen halten können

    senden Sie uns eine Email

    EMAIL;

    Email; marialadrimaholyclinic@gmail.com

    WhatsApp: Frag mich

    Mit besten Grüßen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I'm here to share an amazing life changing opportunity with you all. Jose trading platform is a registered and genuine investment platform which can earn you as much as 7,570 Euros in a week from an initial investment of just 700 Euros. I am living proof of this great investment opportunity. interested in investing and want to earn weekly? contact Jose via whats-app: +12012937434 or email: Josegonzales87958@gmail.com​ to get started...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. How to Recover Usdt from a Telegram Scam - Consult OMEGA CRYPTO RECOVERY SPECIALIST HACKER

    OMEGA CRYPTO RECOVERY SPECIALIST can help recover lost Usdt from Telegram investment scams. One of the most common types of crypto scams is the Telegram investment scam. Scammers use the Telegram messaging app to lure victims into investing in fake investment schemes that promise high returns. These scams often have common characteristics, such as promising guaranteed returns, using fake testimonials and endorsements. Contact OMEGA CRYPTO RECOVERY SPECIALIST right away and redeem your funds.

    Learn more; omegarecoveryspecialist . c om
    Whatsap; +1 (701, 660 (04 75)
    E-Mail; omegaCryptos@consultant . c om

    BeantwoordenVerwijderen